Πρόσκληση σε διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο 21 και 22 Μαρτίου του ΚΠΕ Αρχανών

Το ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Αρχανών-Ρούβα-Γουβών σε συνεργασία με τα ΚΕΠΕΑ/Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης (ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Ανωγείων, Βάμου και Ιεράπετρας – Νεάπολης), πρόκειται να πραγματοποιήσει διήμερο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών, με τίτλο: «Αειφόρος τουρισμός στις περιοχές των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της χώρας», την Δευτέρα 21 Μαρτίου (18:00-21:00) και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 18:00-21:00 λόγω των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Τουρισμός και περιβάλλον» που συντονίζει το ΚΠΕ Αρχανών.

Στόχος του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η δημιουργία ηλεκτρονικού χάρτη (ηλεκτρονικού υλικού) της Ελλάδας με πληροφορίες από περιοχές εξαιρετικού περιβαλλοντικού, πολιτισμικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Όσοι επιθυμούν να  συμμετάσχουν παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/zkiM9tYtsyAVtszRA   μέχρι και την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, ώστε να  τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για την πλατφόρμα σύνδεσης.

Επισυνάπτονται πληροφορίες για το χάρτη και το πρόγραμμα του σεμιναρίου. Μπορούν συμμετέχουν  όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν ανεξάρτητα αν είναι μέλη του δικτύου.

Με εκτίμηση

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΕΠΕΑ/Αρχανών-Ρούβα-Γουβών

(Visited 3 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση