«Συν-Δεσμοί: Στηρίζοντας τη Σχολική Κοινότητα στη Σκιά της Πανδημίας»

Κατόπιν  επικοινωνίας  με το Συμβουλευτικό Κέντρο  ‘Μέριμνα” η ΔΔΕ Φθιώτιδας (δια της υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων)  σας ανακοινώνει  για το δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς  “ΣΥΝ-ΔΕΣΜΟΙ” που υλοποιείται  για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που πενθούν.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα (8-29 Aπριλίου 2022). 

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών ώστε να κατανοούν τις ανάγκες των παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν την απώλεια, το πένθος ή μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια στην οικογένειά τους, ζητήματα ιδιαίτερα κρίσιμα την περίοδο της πανδημίας COVID-19 και να τα στηρίζουν με επάρκεια ώστε να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν καθώς χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου.

Επισημαίνουμε ότι είναι σημαντικό όσοι/όσες εκπαιδευτικοί συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής να παρακολουθήσουν και τις 2 συναντήσεις σύγχρονης εκπαίδευσης (2 τρίωρες διαδικτυακές συναντήσεις) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 12 και στις 29 Απριλίου.

Στο συνημμένο έγγραφο θα βρείτε πληροφορίες για το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, τον  τρόπο διεξαγωγής της επιμόρφωσης και τη διαδικασία της εγγραφής.

Συν-Δεσμοί_Περιγραφή Επιμόρφωσης_Aπρίλιος 2022

(Visited 7 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση