ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΔΗΓΩΝ ”ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ”

ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΙΑ
Μετά από 2 χρόνια μιας συναρπαστικής πορείας στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση του στίγματος ψυχικής υγείας στο δημόσιο και δημοσιογραφικό λόγο, το έργο «Σβήνουμε το στίγμα. Στο λόγο μας» διανύει τον τελευταίο μήνα δραστηριότητας του, έναν μήνα γεμάτο δράσεις και εργαλεία που παρήγαγε το έργο.
Από τα πιο σημαντικά παραδοτέα του έργου μας είναι οι εκδόσεις οδηγών και συστάσεων για τον αντιστιγματιστικό και συμπεριληπτικό λόγο στα ΜΜΕ και τη δημόσια σφαίρα, οι οποίες πλέον βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο του έργου και μπορείτε να τις βρείτε εδώ:

https://svinoumetostigma.gr/vivliothiki/

Ενώ εδώ θα βρείτε τη σχετική δημοσίευση στο Facebook:

https://www.facebook.com/svinoumetostigma/posts/373698718133609

Σας προσκαλούμε να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο στην επίσημη σελίδα του οργανισμού σας στο facebook ή να μοιραστείτε τη δημοσίευση και τη βιβλοθήκη μας στον ιστότοπο του οργανισμού ή του φορέα σας, ενημερώνοντας τα δίκτυά σας για αυτό το επικαιροποιημένο υλικό. Έτσι, θα μας βοηθήσετε να διαδώσουμε τα εργαλεία για την καταπολέμηση του στιγματιστικού λόγου σε ακόμα περισσότερους φορείς και συναδέλφους.

Αυτή σας η βοήθεια είναι πολύτιμη όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για όσες και όσους συνανθρώπους μας βάλλονται από στιγματιστικές συμπεριφορές και αποκλεισμούς λόγω των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Δρ Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος ΔΣ Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος

Παναγιώτα Φίτσιου, Υπεύθυνη Έργου “Σβήνουμε το στίγμα. Στο λόγο μας”

(Visited 20 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση