Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία»

Το «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία» του Ιδρύματος Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία»απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και των Ελληνικών σχολικών μονάδων του εξωτερικού.

Βασίζεται στο βιβλίο με τίτλο «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία: Υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που Αλλάζουν τον Κόσμο μας» της διεθνούς ακτιβίστριας και πολυβραβευμένης συγγραφέως Kerry Kennedy, Προέδρου του «Robert F. Kennedy Human Rights» και κόρης του αείμνηστου Robert F. Kennedy.

Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των μαθητών/τριών  ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και τους προσφέρει το υλικό στο οποίο μπορούν να βασιστούν για να προγραμματίσουν δράσεις εντός και εκτός της σχολικής κοινότητας, καλώντας τους μαθητές τους να συμμετέχουν ενεργά στην κατανόηση και κατ’ επέκταση στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 8094419 ή στο email info@mvvfoundation.gr .

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση