Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 «Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στην εφηβεία» στο Γυμνάσιο Μώλου

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε, όσον αφορά τα παιδιά και τους έφηβους που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα. Πρόσφατες έρευνες  αναδεικνύουν  ότι ο κίνδυνος θνητότητας σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλεται στις συμπεριφορές υψηλού κινδύνου στην εφηβεία.

Πρόγραμμα ημερίδας: 09:15 ? 10:00: «Οδική Συμπεριφορά και κυκλοφοριακή αγωγή»  Γρηγορία Γατσινάρη, Υπαστυνόμος Α΄, Αξιωματικός του Β.Τ.Τ. αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας 10:15- 11:00 «Ριψοκίνδυνη Συμπεριφορά στην εφηβεία»  Παπαγιαννοπούλου Πολυξένη, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Φθιώτιδας

Έχοντας υπόψη ότι τα ? των θανάτων κατά την δεύτερη δεκαετία της ζωής μπορούν να προληφθούν, με εκπαίδευση και γνώση που δεν στηρίζεται στην κινδυνολογία αλλά στην αναγνώριση του προβλήματος και σε βάθος ανάλυση της συμπεριφοράς του εφήβου, το Γυμνάσιο Μώλου σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε  Ν. Φθιώτιδας και στο πλαίσιο των δράσεων για το κοινωνικό σχολείο, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στην εφηβεία»

(Visited 3 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση