Θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκαν απο μαθητές/τριες κατά το σχολ. έτος 2015-16

Το θέατρο ως βιωματικό παιδαγωγικό εργαλείο, επιλέχτηκε συνειδητά από  άξιους εκπαιδευτικούς, ανεβάζοντας τέσσερις εκπληκτικές παραστάσεις με τους μαθητές τους στα σχολεία, κατά το σχολική χρονιά 2015-16 .Τα “Ματωμένα Χώματα” της Διδώς Σωτηρίου, που ανέβηκε στις 23/4/2016 από μαθητές/τριες του Γυμνασίου Αταλάντης, κατάφερε να ?εταδώσει συγκλονιστικά συναισθή?ατα και ?ηνύ?ατα για την  πολιτισ?ική συνείδηση και τη συλλογική ?νή?η του λαού μας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Πολιτιστικού προγράμματος, με θέμα: «Ο δρόμος για τον παράδεισο?.. είναι μακρύς. Η προσφυγιά μέσα από την τέχνη» με υπεύθυνους καθηγητές, την κ. Λυκουρίνου Μαρία, τον Πρεφαντή Γεώργιο,  την Ταρνανά Λελούδα και τον Παλαιολόγο Κων/νο…..
Η Α? Λυκείου Σπερχειάδας ανέβασε στις 22/4/2016  το θεατρικό έργο της Agatha Christie  «Φόνος στο Orient Express» σε διασκευή Κίσσα Δημήτριου, Διευθυντή του σχολείου, με την καθοδήγηση του ίδιου. Το θεατρικό έργο «Ο Μπακαλόγατος», ανέβηκε σε τρείς παραστάσεις ύστερα από απαίτηση του κοινού, στις 1/7/2016 και  8 -9 /9/2016 από τους μαθητές του Λυκειου Λιβανατών και με την εποπτεία και καθοδήγηση της Διευθύντριας Ευαγγελίας Πέτρου.
Οι μαθητές/τριες του ΓΕΛ Αταλάντης, ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «Το παραμύθι χωρίς όνομα»  του Ιάκωβου Καμπανέλλη στις 13/5/2016,με υπεύθυνες καθηγήτριες την Ιγγλέζου Γεωργία ΠΕ02 και την Γκανέτσου Ευσταθία ΠΕ04.

(Visited 11 times, 1 visits today)