ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής δόθηκε παράταση έως 30/3/2022.

Το ΚΕΠΕΑ Άμφισσας, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, της ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 και του επιμορφωτικού έργου του, καλεί εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να συμμετάσχουν στο από απόσταση επιμορφωτικό του πρόγραμμα  με τίτλο «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 3ΟΥ  &  4ΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030». Η συγκεκριμένη επιμόρφωση  θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2022, κάθε Σάββατο -πλην Μ. Σαββάτου-, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Δηλώστε το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στο ανωτέρω πρόγραμμα έως τις 27/03/2022, μέσω του συνδέσμου  https://docs.google.com/forms/d/1CK7qG1fdLF5x3VSo9Wla-qR5dLDgw7lhIJ9PQRuUq-M/edit

Σημείωση : Προσοχή!  Ίσως για να ενεργοποιηθεί ο σύνδεσμος πρέπει να αντιγραφεί και να επικολληθεί σε μηχανή αναζήτησης.!!!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα περιέχει σύγχρονη από απόσταση εκπαίδευση (webinar) 48 ωρών και ασύγχρονη 242 ωρών. Θα έχει ως σκοποθεσία την ολοκληρωμένη επιμόρφωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών αναφορικά με τη Σεξουαλική Αγωγή στο ελληνικό Σχολείο, έτσι ώστε, εάν το επιθυμούν,  να αποκτήσουν   επαρκή τεχνογνωσία για να αναπτύξουν την επόμενη σχολική χρονιά  ομοθεματικά σενάρια στο πλαίσιο  Εργαστηρίου Εκπαιδευτικών Δεξιοτήτων του σχολείου τους.

Πρόσκληση, ΚΕΠΕΑ Άμφισσας 2022

(Visited 3 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση