ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ

H  Ομάδα Best Buddies Λαμίας, της Δομής Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος  σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Φθιώτιδας όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει εκστρατεία φιλίας  με τίτλο «Κουδούνια Φιλίας» με κεντρικό μήνυμα  «Η Φιλία είναι Δώρο!».

Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12  Μαΐου  και ώρα 10:00 – 13:00  με αφετηρία την Πλατεία Πάρκου. Θα συμμετέχουν μαθητές/τριες των  σχολείων  ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας, ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Φθιώτιδας, 2ο ΕΠΑΛ, Μουσικό Γυμνάσιο  και 6ο Γυμνάσιο Λαμίας  με ομάδες μαθητών/τριών στην εκστρατεία.

 Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία εκστρατεία φιλίας, συμβολικού χαρακτήρα η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα  και σε άλλες πόλεις στα πλαίσια  του προγράμματος Best Buddies Greece. Το πρόγραμμα των  Best Buddies Greece, πρεσβεύει  την φιλία ως μέσο κοινωνικοποίησης και ένταξης  ατόμων  που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της φιλίας με τα «κουδούνια φιλίας» που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά εμφανή σημεία της πόλης.   Ο κάθε  πολίτης που θα βρίσκει το κουδούνι  θα μπορεί να το κρατήσει δικό του και να διαδώσει το όμορφο μήνυμά μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές βιωματικές δράσεις για τα παιδιά στην πλατεία πάρκου με την συμβολή των εθελοντικών ομάδων.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Αφήστε μια απάντηση